Network Menu

Dagstur till norra Arizona

Upplev en fantastisk dag i Sedona, Grand Canyon och Navajo Nation.

Vi lämnar Scottsdale tidigt på morgonen och stannar först i Sedona. Där får vi se de världsberömda röda bergen, sträcka på benen och ta en promenad i denna pittoreska lilla stad. Guiden ordnar picknick-lunch. Från Sedona åker vi genom ”Oak Creek Canyon”, en fantastisk vacker väg som ringlar sig uppåt 600 meter mellan röda kanjoner.

På toppen av “the Mogollon Rim”, kör vi på den historiska Route 66 i utkanten av Flagstaff, på väg till södra kanten av Grand Canyon. Vi stannar där i 3 timmar och får möjligheten att promenera längs södra kanten av kanjonen, eller sitta och koppla av med lunchen och en fantastisk utsikt.

Sedan kör vi längs kanten österut och får fantastiska vyer och historia på vägen.  Efter det besöker vi Navajo Nation, där vi får lite inblick i hur detta har varit en känd handelspunkt. Vi får också se Navajo konst och hantverk innan vi åker tillbaka till Scottsdale på kvällen.

  • Pris:  US $155
  • Tid: söndag, 18 oktober, kl. 07.00 – 19.00
  • Ingår i priset: Busstransport i bekväm buss, vattenflaskor, lunch, guide

Detaljer om resan samt telefonnummer och e-epostadress för bokning finns på DETOURS Arizonas webbplats: detoursaz.com/sweagrandcanyon

Grand Canyon 2006

”Grand Canyon 2006” by Martin St-Amant (S23678)
(Creative Commons Attribution 3.0 via Wikimedia Commons)