Network Menu

Festmiddagen


>>> Tillbaka till startsidan med listan över alla rapporter från VM2015


Text: Ninni Pettersson Wästberg, SWEA London

En del av oss hade arbetat i flera dagar; suttit i regionmöten och i världsmöte. Andra hade åkt på utflykter. Arizona-Sweorna hade förstås arbetat i många månader, men nu var det dags att släppa loss och fira!

Festen ägde rum i The Venue, i Old Scottsdale. Det ligger så nära Hotel Valley Ho att en rejäl grupp av oss promenerade dit och hem. Så vacker lokalen var! Vi fick god tid på oss att mingla och ta bilder av varandra.

Ett fullmatat program stod på agendan. Suzanne Southard, SWEA Arizonas AO, välkomnade och tackade hela sin grupp, som gjort ett fantastiskt arbete med att ro detta hellyckade världsmöte i hamn. Arizona-Swean Ingrid Vismaya Hagelberg satte tonen för kvällen med sitt medryckande uppträdande och vi bjöds på en läcker meny.

Uppe på scenen fortsatte det att hända saker. På annan plats kan ni läsa om avtäckningen av porträttet av Agneta Nilsson, SWEAs grundare, målat av Inger Hodgson från Los Angeles. Vi sjöng en sång till allas vår Agneta, författad av Louise Enhörning.

Så radade alla våra ”Rosor” upp sig. Efter ett kort anförande av OEMAs RO, Birgitta Koniali, sjöng de en hyllningssång till vår internationella ordförande, Margaret Sikkens Ahlquist och vice IO, Annette Åsberg.

Sedan kom välkända Lena Andersson (”är det konstigt att jag längtar bort nå’n gång”) upp på scen, och ackompanjerad av ett mycket bra lokalt band (Chad Freeman and Redline), rev hon loss så att alla Sweorna snart var på fötter och dansade! En sådan stämning det var! Ja, så brukar det sluta, och ett härligt slut var det på detta lyckade världsmöte.

Festafton; Foto: Li Ansefelt Thornton

Foto: Li Ansefelt Thornton

Festafton; Foto: Jim Flynn

Foto: Jim Flynn

Lokalen

Tal och avtackning

Underhållning: Vismaya

Underhållning: Lena Andersson

Mingel

Musik och dans

Maten