Network Menu

MEMAs regionmöte, oktober 2015


>>> Tillbaka till startsidan med listan över alla rapporter från VM2015


Regionmöte MEMA – Mellersta Europa, Mellanöstern och Afrika

Text: Christina Hallmert, RO SWEA MEMA

MEMAs regionmöte; Foto: Margot Milani Björck

Foto: Margot Milani Björck

När vi äntligen var framme i Arizona slogs jag av hur uppriktigt glada alla var att träffas igen. Ett år hade gått sedan sist men det kändes som i går!

Ämnena på förmötet handlade om medlemsrekrytering, engagemang och program. Donationer och/eller gemenskap, vad är viktigast med SWEA? Hur kan vårt systerskap hjälpa de avdelningar som har problem i regionen?

MEMA har 14 avdelningar som kan delas upp i 4 grupper: Malmö och Örestad (hemvändarvdelningar), Rivieran (stark avdelning både i medlemsantal och ekonomi), Israel och Tunisien (få medlemmar, svår logistik, politisk/religiös problematik). Övriga 9 avdelningar är som SWEA-avdelningar är mest, det går upp och ner, man kämpar på och gör sitt bästa.

Diskussionerna var många och tiden gick fort. Nu ser vi med spänning fram emot SWEA Rivierans arrangemang av RM 2016 som går av stapeln i Cannes 13-16 oktober. Det blir ett möte där massor av trevliga aktiviteter utlovas och dit alla är hjärtligt välkomna!

À bientôt!


OBS! För att se en bild i sin helhet, klicka på bilden. För att se hela galleriet, klicka på en bild och använd pilarna (< och >) för att bläddra mellan bilderna.