Network Menu

OAMEs regionmöte, oktober 2015


>>> Tillbaka till startsidan med listan över alla rapporter från VM2015


Text: Cecilia Browning, regionordf. OAME

OAMEs regionmöte; Foto: Li Ansefelt Thornton

Foto: Li Ansefelt Thornton

Under fredagen var det dags för regionårsmötet – vi i OAME uppskattade att det förlagts till konferensrummet Valley Ho 1. Enkelt att komma ihåg! Vi hade ett mycket givande förmöte där vi diskuterade gemensamma problem och lösningar för framtiden; alltid så oerhört givande att träffa varandra i styrelsen. Det gör det så mycket bättre och enklare att kommunicera effektivt och komma fram till beslut under våra månatliga möten via GoToMeetings.

Vädret var perfekt, och lunch serverades utomhus till allas förtjusning, där vi fortsatte diskussionerna som inletts på morgonens förmöte innan eftermiddagens formella årsmöte. Klockan 15.00 var det dags — vi hade 10 åhörare, vilket vi var väldigt glada för, däribland vår grundare Agneta Nilsson och också tidigare SWEA Internationals ordförande Vanja Haley.

Årsmötet gick enligt planerna, och våra åtta avdelningar Atlanta, Boston, New Jersey, New York, Philadelphia, North Carolina, Virginia Beach och Washington DC presenterade sina rapporter vilket också RO och regionkassören gjorde. Vi hade 7 AO och en avdelningskassör närvarande, dvs. alla åtta avdelningarna var representerade. Det känns bra att nämna att under 2014 delade OAME tillsammans ut närmare $47 000 i donationer och stipendier.

Tack Arizona! Vi ses i Perth!


OBS! För att se en bild i sin helhet, klicka på bilden. För att se hela galleriet, klicka på en bild och använd pilarna (< och >) för att bläddra mellan bilderna.